Wij leveren elektrische fietsen van het merk Victoria. Kies je voor Victoria, dan kies je voor een ruim assortiment, hoog comfort en sportieve uitstraling. Kijk op de website van Victoria voor de vele verschillende modellen.

BSP

Tevens verkopen wij elektrische fietsen van het merk BSP. De fietsen worden in Nederland geassembleerd in een sociale werkplaats.  De E-bike van BSP is uitgerust met betrouwbare systemen van Shimano en Bafang. De BSP fiets is lekker robuust en kan echt tegen een stootje.

Naast de stadsfiets maakt UNION tegenwoordig ook E-Bikes. Deze fietsen zijn ontworpen met dezelfde visie als de stadsfiets. Ze zijn minimalistisch, cityproof en hebben een clean design.  De Bosch middenmoter verzekert je in ieder geval van een steuntje in de rug, wat de dag ook brengt.

 

Multicyle werd in 1977 opgericht in de achterhoek. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog de wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing.

Maak een testrit

Ergens anders een leuke fiets gezien? Behalve bovenstaande merken kunnen wij bijna alles leveren. Bezoek ons in de winkel en maak gratis een proefrit. 

Schuiven naar boven